Krkovička se zeleninou

Pošlete nám svůj recept Sdílet na Facebooku
18. 01. 2013
Potřebujeme:

asi 600 g vepřové krkovice
tuk na pečení
500 g libovolné oblíbené zmražené zeleninové směsi (brokolice, hrášek, mrkev apod.)
malou konzervu rajčatového protlaku

Postup:

Maso osolíme, opepříme a vložíme do pekáče, přidáme trochu tuku – dobré je v tomto případě sádlo - , podlijeme a dáme péci. Podléváme podle potřeby teplou vodou, ke konci, když je maso měkké, přidáme zeleninu, kterou ochutíme, a protlak. Ideální přílohou jsou vařené brambory.

(bohunka)


Diskuze

Pokud chcete přidat komentář, musíte se přihlásit, respektive zaregistrovat.

Na seznam článků

 
 
PŘIHLÁSIT SE REGISTROVAT SE
Zvetsit pismo Vychozi velikost pisma Zmensit pismo
Přidejte se k nám na Facebooku Doporučit známému