Vaření

Pošlete nám svůj recept

Rybíz

Vydáno: 17. 01. 2019
Léto nám nabízí spoustu ovoce a zeleniny. Můžeme je konzumovat na mnoho různých způsobů a v neomezeném množství. Jednou z možností je i rybíz.
více

Rajčata na několik způsobů

Vydáno: 16. 01. 2019
Rajčata patří mezi zdravou a chutnou zeleninu, která obzvlášť v těchto vedrech velmi osvěží. Upravit se dají na několik způsobů a my Vám několik zajímavých přinášíme.
více

Zapekané cestoviny

Vydáno: 15. 01. 2019
Cestoviny sú vďačná potravina, ktorá sa dá pripraviť na množstvo spôsobov. Dnes vám ponúkame niekoľko receptov na zapekané pochúťky, ktorých spoločnou prísadou sú práve cestoviny.
více

Nízkotučné jedlá

Vydáno: 14. 01. 2019
Už je dávno po sviatkoch, po všetkých tých zjedených zákuskoch, koláčoch a ostatných dobrôt. Ak aj vám skočila ručička na váhe trochu viac doprava, ako by ste chceli, nezúfajte. Nedržte kruté diéty, zhadzujte nadbytočné kilogramy s rozumom. Je viacero možností, jednou z nich je znižovanie množstva tuku, ktoré prijímame.
více

Špenátem proti stresu

Vydáno: 13. 01. 2019
Podle známé postavičky Pepka Námořníka je všeobecně známé, že zelená listová rostlina – špenát – dodá tělu hodně síly. Není sice pravda, že po konzumaci špenátu, by člověk ohnul třeba kovovou tyč, ale jednoletá rostlina z čeledi laskavcovitých je pro lidský organismus opravdu hodně potřebná. A pokud jste náchylní ke stresu, je pro vás špenát také ideálním pokrmem, protože posiluje stresem unavené buňky.
více

Tzatziki‏

Vydáno: 12. 01. 2019
Čo znamená pojem tzatziki? Buď si pod tým môžeme predstaviť grécky šalát z uhoriek, jogurtu (alebo smotany), olivového oleja, cesnaku, mäty a korenín alebo ide o koreninovú zmes na prípravu tohto jedla.
více

Oblíbená salátová okurka na dva způsoby

Vydáno: 11. 01. 2019
Salátová okurka – chutná a neodmyslitelná součást především jarních a letních jídelníčků. Mnozí z nás ji však využívají i jako zázračnou přírodní kosmetiku, která pomáhá rozjasnit pokožku. V dnešním článku si okurku přiblížíme a na závěr si ještě představíme dva skvělé recepty, kterými překvapíte všechny vaše strávníky.
více

Bramborové dobroty

Vydáno: 10. 01. 2019
Brambory se k nám dostaly z Ameriky a zpočátku budily v lidech nedůvěru. Dnes jsou erteple či jablóška na stole v podstatě každý den.
více

Prastarý kvas

Vydáno: 09. 01. 2019
Oddýchnuť si v príjemnom prostredí čajovni je isto uvoľňujúce. Pomaly ale isto nám však pribudnú teplé dni a v také piť teplý čaj nie je zrovna pre nás príjemné. Po čom teda siahnuť a stále ísť do obľúbeného prostredia našich tunajších čajovní?
více

Sladkého nikdy nie je dosť!

Vydáno: 08. 01. 2019
Máte pocit, že už ste vyskúšali takmer všetky druhy dezertov, múčnikov, koláčikov, tortičiek a sušienok? Skúste sa inšpirovať našimi receptami zo zemiakov, cukiny, mrkvy a kokosu!
více
 
 
PŘIHLÁSIT SE REGISTROVAT SE
Zvetsit pismo Vychozi velikost pisma Zmensit pismo
Přidejte se k nám na Facebooku Doporučit známému