Vaření

Pošlete nám svůj recept

Keramika pri varení

Vydáno: 24. 11. 2017
Poslednú dobu sa v našich kuchyniach začal vyskytovať nový druh riadu – keramický. A to nemám na mysli len taniere a misky, ale predovšetkým nože a panvice. Pomaly ale isto striedajú teflónové výrobky. Čomu vďačia za svoju obľúbenosť a aké sú ich výhody?
více

Čarovanie s hubami v kuchyni

Vydáno: 23. 11. 2017
Je tu čas chatovačiek a túlania sa po lese. V tomto období si určite prídu na svoje vášniví hubári. Máte radi huby a vyskúšali ste už všetky možné recepty na ich prípravu? Neviete ako svoj hubársky jedálniček oživiť? Vyskúšajte nasledovné recepty!
více

Zatracované fast foody

Vydáno: 22. 11. 2017
Co si dáte dnes k obědu? Uvaříte si něco doma či půjdete do restaurace, popřípadě do studentské či zaměstnanecké jídelny? Nebo si podobně jako mnoho jiných lidí odskočíte do Mc Donalds či KFC?
více

Zdravé a pestré šaláty

Vydáno: 21. 11. 2017
Šaláty poväčšine vnímame ako prílohu k jedlu alebo ich „hádžeme“ do kategórie niečo ľahké pod zub. Tieto zdravé a pestré zmesi ale môžu byť aj samostatnou zložkou nášho jedálnička.
více

Raňajky sú základ dňa

Vydáno: 20. 11. 2017
Keď sa ráno náhlime do práce, len niektorí z nás si doprajú aspoň rýchlo čosi pod zub. Vyhýbať sa raňajkám sa ale môže časom odraziť aj na tráviacich problémoch a nedostatku energie. Čo je vhodné si ráno dopriať a ako nám to pomôže do celého dňa?
více

Mexická kuchyně

Vydáno: 19. 11. 2017
Už vás nebaví vařit knedlo, vepřo, zelo nebo guláš se šesti? Chcete zkusit něco nového a rádi byste, aby vaše jídla měla říz? Tak zkuste zabrousit do tajů mexické kuchyně!
více

Nejlepší vafle

Vydáno: 18. 11. 2017
Možná máte vafle zafixované jako typicky zimní dobrotu. Vězte ale, že i letní variace jsou skvelé. Co třeba s ovocem a zmrzlinou?
více

Jak se italské risotto liší od českého rizota?

Vydáno: 17. 11. 2017
Každý z nás zná české klasické rizoto a zdaleka ne všichni vědí, že existuje nějaké italské, které je zcela jiné a má jen velmi málo společného s naším známým. Kde se vzal pojem rizoto? Jak se dostalo k nám a jak se připravuje to pravé?
více

Menu z brokolice

Vydáno: 16. 11. 2017
Jedni ji nenávidí, druzí milují. Ano, řeč je o brokolici. Dnes si ale představíme menu, které jistě okouzlí i zaryté odpůrce této zeleniny.
více

Hliva ustricová bude prekvapením vo vašej kuchyni!

Vydáno: 15. 11. 2017
Určite ste už o nej počuli. V súčasnosti je to jedna z najobľúbenejších húb, šliape na päty aj rozšíreným šampiňónom, či kuriatkam. Neočarí vás len svojou skvelou chuťou, nekonečným množstvom spôsobov ako ju použiť v kuchyni, ale aj zdraviu prospešnými vlastnosťami.
více
 
 
PŘIHLÁSIT SE REGISTROVAT SE
Zvetsit pismo Vychozi velikost pisma Zmensit pismo
Přidejte se k nám na Facebooku Doporučit známému