Vaření

Pošlete nám svůj recept

Zeštíhlovací tajemství fenyklu

Vydáno: 18. 03. 2019
V České republice se fenykl používá především jako koření a léčivka. Hlízy fenyklu, které vypadají jako cibule zkřížená s řapíkatým celerem, lze však použít i jako zeleninu.
více

Jednohubky neboli chuťovky

Vydáno: 17. 03. 2019
Jednohubka neboli chuťovka se obvykle servíruje při různých slavnostních příležitostech. Na ty však čekat nemusíte a můžete si dopřát jednoduché, rychlé a lehké dobroty kdykoliv. Podívejte se na několik inspirativnách receptů.
více

Ovocné polévky

Vydáno: 16. 03. 2019
Rádi experimentujete a už vás nebaví donekonečna vařit stále stejné polévky? Tak zkuste ovocnou polévku. Nyní, kdy je ovoce nejkvalitnější a nejlevnější, je k tomu nejvhodnější doba.
více

Chorvatsko v kuchyni

Vydáno: 15. 03. 2019
Chorvatsko je oblíbená letní destinace nejen většiny Čechů, ale i Poláků, Němců, Maďarů a dalších národů Evropy. Většina turistů ale málokdy ochutná místní kuchyni a raději se živí hotelovou či domácí stravou. Tento trend je však velkou chybou a ti návštěvníci Chorvatska, kteří neochutnají alespoň jeden domácí pokrm jsou o hodně ochuzeni!
více

Nealkoholické koktejly pro letní dny

Vydáno: 14. 03. 2019
Koktejly jednoduše k létu patří. Horké počasí je jako stvořené pro večerní siestu se skleničkou nečeho speciálního. A pokud zrovna nepaříte mezi fanoušky alkoholických drinků, můžete si doma zkusit namíchat jako profí nealko koktejl podle některého z našich receptů!
více

Niva - kouzla s chutí

Vydáno: 13. 03. 2019
Vždy, když přemýšlím, co si dát dobrého nebo co dobrého uvařit, kombinuji většinou suroviny, které mám zrovna doma a po ruce. Často ale zabrousím na internet nebo do kuchařek a nechám se inspirovat mnoha skvělými recepty. Mezi mé oblíbené suroviny k přípravě pokrmů patří také niva – sýr s modrou plísní uvnitř.
více

Light: pomáha alebo škodí?

Vydáno: 12. 03. 2019
Stravovať sa zdravo je snahou takmer každého pozemšťana. Niekoho k tomu vedie túžba rozlúčiť sa s nadbytočnými kilogramami, iných zdravotné problémy, alebo len dobrá vôľa urobiť niečo pre seba.
více

Polévka jako hlavní chod

Vydáno: 11. 03. 2019
Jaro a léto je období stvořené pro polévky. Připravovat se nemusí jen klasicky k obědu, ty hutnjší mohou být klidně samotným hlavním chodem. Dnes jsme si pro vás připravili recept na francouzskou a finskou polévku.
více

Čo s hroznom...

Vydáno: 10. 03. 2019
Hrozno patrí k najzdravším druhom ovocia. Obsahuje vlákninu, ovocný cukor, kyselinu listovú a minerálne stopové prvky. Hrozno zmierňuje únavu a pomáha pri depresii, takže počas jesenných dní si ho doprajte čo najčastejšie.
více

Diéty Halajová

Vydáno: 09. 03. 2019
Práve ste si vybrali letnú dovolenku a rozhodli ste sa, že do plaviek musíte dobre vyzerať? Alebo vás k diéte vedie vážne ochorenie, či potreba znížiť svoju telesnú hmotnosť zo zdravotných dôvodov? Cieľ máte síce jasný, ale neviete ako na to? Aké zásady treba dodržiavať, aby sa vám pôvodná hmotnosť nevrátila? Kedy je chudnutie naozaj účinné a nehrozí pri ňom jojo efekt? Aká diéta je pre vás vhodná?
více
 
 
PŘIHLÁSIT SE REGISTROVAT SE
Zvetsit pismo Vychozi velikost pisma Zmensit pismo
Přidejte se k nám na Facebooku Doporučit známému