Vaření

Pošlete nám svůj recept

Tzatziki‏

Vydáno: 07. 07. 2018
Čo znamená pojem tzatziki? Buď si pod tým môžeme predstaviť grécky šalát z uhoriek, jogurtu (alebo smotany), olivového oleja, cesnaku, mäty a korenín alebo ide o koreninovú zmes na prípravu tohto jedla.
více

Variace na letní saláty z přílohovin (které se hodí i na dietu)

Vydáno: 06. 07. 2018
S přicházejícími horky se málokomu chce stát u plotny a vyvařovat tříchodové menu. I z tohoto důvodu v následujícím článku naleznete tři recepty na chutné saláty. A to samozřejmě není vše – jsou zároveň dietní, rychlé a skvěle hodí na všedí dny. Proč?
více

Čo s hroznom...

Vydáno: 05. 07. 2018
Hrozno patrí k najzdravším druhom ovocia. Obsahuje vlákninu, ovocný cukor, kyselinu listovú a minerálne stopové prvky. Hrozno zmierňuje únavu a pomáha pri depresii, takže počas jesenných dní si ho doprajte čo najčastejšie.
více

Vaříme s ovesnými vločkami

Vydáno: 04. 07. 2018
Ovesné vločky lze v kuchyni využít na mnoho způsobů a do nejrůznějších jídel. Do svého jídelníčku by je měli zařadit všichni, kteří si chtějí udržet štíhlou linii a být zdraví.
více

Zatracované fast foody

Vydáno: 03. 07. 2018
Co si dáte dnes k obědu? Uvaříte si něco doma či půjdete do restaurace, popřípadě do studentské či zaměstnanecké jídelny? Nebo si podobně jako mnoho jiných lidí odskočíte do Mc Donalds či KFC?
více

Bramborové dobroty

Vydáno: 02. 07. 2018
Brambory se k nám dostaly z Ameriky a zpočátku budily v lidech nedůvěru. Dnes jsou erteple či jablóška na stole v podstatě každý den.
více

Tortilla - mexická placka ze Španělska

Vydáno: 01. 07. 2018
Nejlepší je, když z jednoho základu pokrmu můžete vykouzlit nekonečně mnoho různých variací. Přesně taková je tortilla. Mexická placka, kterou můžete upravovat jak vám jen stačí fantazie a přitom vždy bude chutnat skvěle.
více

Čokoláda v kuchyni

Vydáno: 30. 06. 2018
Mnoho z nás na ni spílá, někteří jsou na ní dokonce závislí. Jiní si ji snaží odříkat a potají na ni hřeší. Ano, řeč je o nepřekonatelně dobré sladké pochutině jménem čokoláda. Byla už mnohokrát skloňována v různých článcích, spojována s mnoha neřestmi i pozitivními účinky. My se dnes ale zaměříme na její využití v kuchyni, při vaření či pečení.
více

Rybíz

Vydáno: 29. 06. 2018
Léto nám nabízí spoustu ovoce a zeleniny. Můžeme je konzumovat na mnoho různých způsobů a v neomezeném množství. Jednou z možností je i rybíz.
více

Zelenina na grilu

Vydáno: 28. 06. 2018
Grilování se už i v Česku stalo absolutním hitem mezi letními aktivitami. Nejčastěji však grilujeme naložené kuřecí či jiné druhy masa a ryb. Co takhle vyzkoušet bezmasé grilování a ochutnat čerstvě ogrilovanou zeleninu?
více
 
 
PŘIHLÁSIT SE REGISTROVAT SE
Zvetsit pismo Vychozi velikost pisma Zmensit pismo
Přidejte se k nám na Facebooku Doporučit známému