Vaříme společně podle vás

Pošlete nám svůj recept

Nevánoční kapr se žampiony

Vydáno: 25. 02. 2013
Potřebujeme: 4 porce kapra šťávu z citronu 1 zelená paprika 1 větší cibule 100 g žampionů 100 g másla lžíci oleje 3 lžíce kečupu 60 ml bílého vína sůl, bílý pepř
více

Kuřecí prsa s červeným zelím

Vydáno: 22. 02. 2013
Potřebujeme: svazek čerstvého tymiánu 4 kuřecí prsa 1 sklenice červeného zelí 2-3 lžíce zavažených brusinek 100 ml vývaru z kostky 1 smetana ke šlehání 1 lžička solamylu sůl, pepř, olej na smažení
více

Brambory plněné masem a sýrem

Vydáno: 15. 02. 2013
Pořebujeme: 16 středních až větších brambor 50 g másla Masová náplň: 400 g mletého masa 1 cibule 1 vejce česnek, kmín mletý, pepř, mletou papriku, sůl Sýrová náplň: 100 g taveného sýra 1 vejce sůl. pepř, pažitka, petrželka
více

Banánová bábovka

Vydáno: 13. 02. 2013
Potrebujeme: 24 dkg polohrubej múky 25 dkg práškový cukor 1 Hera 4 vajcia 1 vanilkový cukor 1 práškový cukor 2 banány
více

Kedlubnová polévka

Vydáno: 11. 02. 2013
Potřebujeme: 2 kedlubny 30 g másla 30 g hladké mouky muškátový květ, pepř, sůl
více

Bochánky jako od biskupa

Vydáno: 06. 02. 2013
Potřebujeme: 140 g hladké mouky 200 g cukru krupice 7 bílků 100 g mletých vlašských ořechů 100 g rozinek 100 g kandovaného ovoce (můžeme nahradit sušeným) 50 g másla 1 skořicový cukr ½ sáčku prášku do pečiva papírové košíčky nebo speciální plech na muffiny
více

Zelňačka

Vydáno: 04. 02. 2013
Potřebujeme: 250 g kysaného zelí (Můžete-li si koupit od „samovýrobce“ třeba na trhu, vřele doporučuji. Poznáte to na chuti) 100 g klobásy, nejlépe mírně pikantní 150g brambor 1 zakysaná smetana 50 g slaniny 1 vejce 2 lžíce hladké mouky sádlo, sůl, kmín
více

Kysnutý závin

Vydáno: 30. 01. 2013
Potřebujeme: 600 g polohrubej múky, 20g čerstvého droždia, 6 PL vlažného oleja, 3 žĺtky, 1 ČL citrónovej šťavy, 3 PL kryštálového cukru, 300-350 ml vlažného mlieka, 1 ČL soli, tuk na vymastenie plechu, 1 žĺtok na potretie závinov, práškový a vanilínový cukor na posypanie.
více

Tvarohové řezy

Vydáno: 28. 01. 2013
Potřebujeme: 200 g změklého másla nebo rostlinného tuku 200 g krupicového cukru 1 vanilkový cukr šťávu a kůru z jednoho chemicky neošetřeného citronu (lze nahradit práškovou kůrou i náhradou citronové šťávy) 6 vajec 2 sáčky vanilkového pudinku 60 g pšeničné krupice prášek do pečiva 1 kg netučného tvarohu (lepší je balený v kostkách než ve vaničkách) špetku soli 3 lžíce kakaa
více

Koláč jako blesk s rybízem a drobenkou

Vydáno: 25. 01. 2013
Potřebujeme: cca 300 g červeného, bílého – klidně směs – rybízu 500 g polohrubé mouky 250 g krystalového nebo krupicového cukru 250 g másla (rostlinný tuk není vhodný kvůli drobence na posypání) 1 dl mléka 2 vejce 1 prášek do pečiva
více
 
 
PŘIHLÁSIT SE REGISTROVAT SE
Zvetsit pismo Vychozi velikost pisma Zmensit pismo
Přidejte se k nám na Facebooku Doporučit známému