Kedlubnová polévka

Pošlete nám svůj recept Sdílet na Facebooku
11. 02. 2013
Potřebujeme:

2 kedlubny
30 g másla
30 g hladké mouky
muškátový květ, pepř, sůl

Postup:

Kedlubny nakrájíme na malé kostičky nebo hranolky a podusíme na másle. Zaprášíme hladkou moukou, znovu osmahneme a za stálého míchání zalejeme vlažnou vodou. Okořeníme a necháme vařit cca 25 minut. Můžeme rozmixovat, aby krémová konzistence byla dokonalá – podle potřeby upravíme hustotu vodou nebo smetanou. Polévku podáváme s osmaženými kousky chleba nebo rohlíku.


Diskuze

Pokud chcete přidat komentář, musíte se přihlásit, respektive zaregistrovat.

Na seznam článků

 
 
PŘIHLÁSIT SE REGISTROVAT SE
Zvetsit pismo Vychozi velikost pisma Zmensit pismo
Přidejte se k nám na Facebooku Doporučit známému