Zdraví

Pošlete nám svůj recept

Stres náš každodenný

Vydáno: 27. 11. 2018
Vstávate ráno oddýchnutí, bez nepríjemných myšlienok, čo vás cez deň čaká a čo všetko musíte stihnúť, kým si večer znovu ľahnete? Ak áno, patríte medzi tých šťastlivcov, ktorí všetko zvládajú s chladnou hlavou a nič ich nedokáže vyviesť z rovnováhy. Ak nie, tak patríte medzi tú nešťastnejšiu väčšinu ľudí, ktorí sú permanentne pod stresom.
více

Ako si chrániť zrak

Vydáno: 17. 11. 2018
Zrak je asi najdôležitejší vnem, vďaka ktorému sa vieme orientovať v priestore a vnímať svetlo. Pomáha nám vstrebávať až 80% informácií z okolia. Hovorí sa, že oči sú oknom do duše, ale nielen tam...
více

Olivový čaj

Vydáno: 12. 11. 2018
Už od antických časov sa plody olivovníka využívali ako potravina, drevom sa kúrilo a listy sa používali pri liečení chorôb.Olivy, ktoré sa považujú za jedny z najstarších jedlých plodín poznáme už 5 až 7 tisíc rokov, pochádzajú z Kréty. Rýchlo sa rozšírili do Egypta, Grécka, Palestíny a Malej Ázie.
více

Domáce recepty na žalúdočné problémy

Vydáno: 06. 11. 2018
Nepríjemné pocity v žalúdku sú nočnou morou každého z nás. Navyše ak je po lekáreň ďaleko a lieky na úľavu sú ako na potvoru minuté, alebo im nedôverujete. Ako si sami dopomôcť k úľave, keď žalúdok bolí a robí inú neplechu?
více

Když nás zradí zdraví aneb vše o invalidním důchodu

Vydáno: 02. 11. 2018
Někdy nás zradí zdraví a my i navzdory tomu, že bychom chtěli, už nejsme schopni dále vykonávat naši práci jak doposud. Můžou za to nemoci a úrazy. Jak v takové chvíli postupovat? Můžete si zažádat o invalidní důchod.
více

Dieta nalévána z konvičky

Vydáno: 19. 10. 2018
Nejenže zažene žízeň, ale taky prý pomáhá spalovat tuky, a to se může zvláště teď po Vánocích hodit. Tyto účinky zeleného čaje potvrdily už i studie mnoha vědeckých týmů.Testy se prováděly „ve zkumavce“, na zvířatech i na lidech a závěr švýcarských expertů je jasný – unikátní kombinace katechinů a kofeinu v zeleném čaji prokazatelně pomáhá zhubnout.
více

Chřest jako vitaminová bomba!

Vydáno: 26. 09. 2018
Chřest není v českých kuchyních zrovna často používanou zeleninou, ba co víc málokdo ji někdy vůbec ochutnal. Šéfkuchaři světových restaurací se však shodují na tom, že chřest je nejenom skvělým pomocníkem v kuchyni, ale hlavně je plný látek prospěšných pro náš organismus!
více
 
 
PŘIHLÁSIT SE REGISTROVAT SE
Zvetsit pismo Vychozi velikost pisma Zmensit pismo
Přidejte se k nám na Facebooku Doporučit známému